Korporacijsko in gospodarsko pravo

Na področjih korporacijskega in gospodarskega prava omogočamo našim strankam celotno storitev, ne glede na njeno industrijsko dejavnost ali strukturo.

Zavedamo se, da so od samostojnih podjetnikov do večjih korporacij potrebe vsakega podjetja različne in naši strokovnjaki za korporacijske in gospodarske zadeve imajo znanje in izkušnje, ki ustrezajo tem potrebam. Pravo in poslovanje sta med seboj zelo povezana, zato lahko vrhunske storitve, ki jih nudimo našim strankam, privedejo do uspešnih poslovnih dejavnosti in boljšega razumevanja trga.

Odvetniška družba Sibinčič Križanec zagotavlja pravno svetovanje na področju gospodarskega prava v zvezi z ustanavljanjem in upravljanjem podjetij, zasebnih ustanov in odvisnih družb tujih podjetij.

Naše pravno strokovno znanje in izkušnje nudijo strankam pomoč pri upravljanju, združitvah, prevzemih, preoblikovanjih, investicijah, sklepanju dogovorov in pogodb, skladnosti poslovanja in reševanju sporov pred sodišči. Za naše stranke pripravimo ustrezno dokumentacijo in jih seznanimo s vsemi relevantnimi dejstvi, ki omogočajo učinkovito storitev.

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani