Kapitalski trgi

Naša odvetniška pisarna daje poseben poudarek na zasebnemu kapitalu, naložbam in tveganem kapitalu. Podjetjem, ki trgujejo na kapitalskih trgih, neprestano nudimo pravno podporo pri vseh vrstah transakcij.

Izbira naše odvetniške pisarne vam bo zagotovila edinstveno pravno ekipo, usposobljeno na razvitih trgih z izkušnjami na lokalnem območju, s čimer boste zagotovili napredne pravne nasvete in zastopanje v širokem spektru transakcij. Interno smo se zavezali, da bomo imeli eno najnaprednejših pisarn v zasebnem kapitalu v Sloveniji in jugovzhodni Evropi. Za vsak primer posebej se oblikuje skupinska ekipa strokovnjakov, da se vključi odvetniki z izkušnjami v določeni panogi.

Prvenstveno svetujemo strankam pri zasebnih pogajanjih o trgovanju s premoženjem ali delnicami, stečaju in prevzemom vzvoda ter domačim in mednarodnim zasebnim transakcijam. Poleg tega svetujemo in zastopamo podjetja, ki si prizadevajo za zbiranje sredstev v zgodnjih, srednjih in poznejših fazah ter podpirajo te posle v številnih podjetniških zadevah, javni ponudbah – IPO, zasebnih transakcijah, potencialnih dejavnostih prevzemov in združitev ter izstopnih strategijah.

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani