Gospodarska področja

Sodelujemo z gospodarskimi subjekti iz različnih področij, kjer s svojim profesionalnim, efektivnim in inovativnim pristopom nudimo dodano vrednost njihovemu poslovanju. S svojim poznavanjem različnih panog na področju celotne jugovzhodne Evrope, spremljanjem razvoja gospodarstva in pravnim znanjem skrbimo, da našim strankam ponudimo kakovostne in celostne rešitve.

Aviacija

Aviacija

Naša ekipa združuje znanje o letalski industriji ter pravnih in regulativnih okvirjih, ki vam pomaga doseči poslovne cilje, ki bodo optimalni za vaše nadaljnje poslovanje.

Preberi več
Avtomobilska industrija

Avtomobilska industrija

Sodelujemo z vodilnimi podjetji pri zagotavljanju storitev, ki so tesno usklajene s strateškimi in operativnimi poslovnimi potrebami avtomobilske industrije.

Preberi več
Bančništvo in finance

Bančništvo in finance

Zastopamo nekatere izmed največjih družb v jugovzhodni Evropi na področju bančništva, vrednostnih papirjev in s tem povezanih regulativnih zadev ter pri tem usmerjamo vodilne institucije v tem kompleksnem, negotovem in hitro spreminjajočem se okolju.

Preberi več
Energetika in rudarstvo

Energetika in rudarstvo

V okviru energetike in rudarstva svetujemo energetskim podjetjem pri rednem poslovanju, izvedbi javnih naročil, infrastrukturnih projektih ter pri sklepanju javno-zasebnih partnerstev.

Preberi več
Farmacija in zdravstvo

Farmacija in zdravstvo

Naša odvetniška pisarna zastopa podjetja v farmacevtski in zdravstveni industriji s celovito pravno storitvijo v pravnih postopkih.

Preberi več
Gradbeništvo

Gradbeništvo

Naši izkušeni odvetniki redno svetujejo domačim in tujim lastnikom, delodajalcem, izvajalcem, svetovalcem in subjektom javnega sektorja glede številnih pogodbenih in spornih zadev po vsej Sloveniji.

Preberi več
Igralništvo

Igralništvo

Svetujemo igralniškim podjetjem, tako da jim pri rasti od lokalnih do svetovnih subjektov pomagamo pri izpolnjevanju hitro spreminjajočih regulativ, poslovnem razvoju in reševanju morebitnih sporov.

Preberi več
Industrijski in potrošniški proizvodi

Industrijski in potrošniški proizvodi

Dobro smo seznanjeni z varovanjem potrošnikov na domači ravni ter ravni direktiv EU o pravicah varovanju potrošnikov. Pomagamo vam reševati vprašanja v povezavi z zakonodajo tako, da bodo vaši proizvodi uspešno prodirali na trg in boste ob tem imeli pravno varnost.

Preberi več
Mediji

Mediji

Dobro razumemo pravno problematiko v zvezi z digitalnimi mediji in konvergenco med tradicionalno distribucijo in internetnimi storitvami in vam pravno svetujemo pri ustvarjanju vsebin in posredovanju informacij.

Preberi več
Nepremičninsko pravo

Nepremičninsko pravo

Naša pravna znanja strokovnjakov za področje nepremičnin ponujajo široko paleto storitev in možnost uporabe ustvarjalnega reševanja problemov v zapletenih nepremičninskih situacijah in transakcijah.

Preberi več
Pomorski in železniški promet

Pomorski in železniški promet

Naša ekipa strokovnjakov združuje široko poznavanje segmenta pomorske in železniške industrije in tako rešuje poslovna in pravna vprašanja ter vam nudi jasne nasvete.

Preberi več
Prehrana in pijača

Prehrana in pijača

Naša ekipa ima podrobno razumevanje sektorja prehrane in njenih izzivov na območju jugovzhodne Evrope ter nudi celovite pravne rešitve, prilagojene podjetjem, dejavnim na področju hrane in pijače.

Preberi več
Telekomunikacije in IT

Telekomunikacije in IT

S kombinacijo mednarodnega in regionalnega regulativnega, tehničnega in komercialnega znanja lokalnim in globalnim strankam ponujamo pragmatične in specifične pravne nasvete, da se uspešno spopadajo z izzivi današnje hitro razvijajoče se mednarodne telekomunikacijske industrije.

Preberi več

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani