Prehrana in pijača

Naša ekipa ima podrobno razumevanje sektorja prehrane in njenih izzivov na območju jugovzhodne Evrope ter nudi celovite pravne rešitve, prilagojene podjetjem, dejavnim na področju hrane in pijače.

Ekipa naših odvetnikov združuje pravno strokovno znanje z resničnim razumevanjem dinamik, vprašanj in priložnosti, ki prevladujejo v sektorju hrane in pijač.

S strankami na področju prehrane in pijač delamo na področju “od trga do vilic”, vključno z agro-znanostjo in biotehnološkimi podjetji, predelovalci, proizvajalci, dobavitelji logističnih podjetij in distributerjev, do supermarketov, restavracij, kavarn in barov.

Našim strankam za hrano in pijačo svetujemo pri vseh vprašanjih, od raziskav in razvoja, proizvodnje, predelave, pakiranja, polnjenja in označevanja, do vprašanj zaposlenih, oglaševanja in trženja, mednarodnih širitev, diverzifikacije blagovnih znamk, dobavnih verig, logistike in distribucije, uporabe in vpliva tehnologije, označevanja in skladnosti s predpisi ter reševanjem sporov.

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani