O nas

Smo odvetniška pisarna, ki strankam zagotavlja najvišjo kakovost pravnega svetovanja na vseh gospodarskih področjih v Sloveniji ter na območju centralne in jugovzhodne Evrope.

Kaj pravijo o nas?

 

“Za posameznike je značilna visoka stopnja prilagodljivosti in odlične sposobnosti implementacije. ” – The Legal 500

 

“Podjetje zagotavlja popolno timsko delo; vsi člani skupine so na tekočem glede projekta in naslednjih korakov. ” – The Legal 500

 

“Odvetniška družba je sposobna odločnega vodenja multinacionalnih skupin lokalnih odvetniških družb in ponuja rešitve, ki najbolje delujejo za naše poslovanje. Poleg tega je članica globalne pravne mreže, kar ji omogoča reševanje različnih pravnih zadev na svetovni ravni. Odvetniki industrijo zelo dobro poznajo. ” – The Legal 500

 

“Pri sodelovanju na različnih M&A transakcijah se je ekipa izkazala za zelo zanesljivo, visoko strokovno in učinkovito ter dobro usposobljeno za vodenje strank skozi celoten postopek transakcij vseh velikosti. Priporočamo jih vsem, ki prodajo ali kupujejo podjetje v Sloveniji. ” – The Legal 500

 

“Timsko delo je pomemben del podjetja in jim omogoča svetovanje o zapletenih temah z različnih zornih kotov. Njihov interdisciplinarni pristop je bistven za doseganje tržno koristnih rezultatov. Vsi odvetniki so zelo izkušeni na svojih strokovnih področjih, dostopni, ne po nepotrebnem tehnokratski in vedno pripravljeni pomagati. ” – The Legal 500

 

“Izjemno smo zadovoljni z njihovim delom. Vedno dosežejo naša pričakovanja in jih pogosto celo presežejo. So vztrajni in ustvarjalni. Ker dobro poznajo naš posel in podjetje, lahko vedno ponudijo prilagojeno rešitev glede na vse vidike zadeve. ” – IFLR 1000 (prestrukturiranje in plačilna nesposobnost)

 

“So poslovno usmerjeni in osredotočeni na dosego cilja.” – IFLR 1000 (M&A)

 

“So proaktivni in ponujajo odlične rešitve v najkrajšem možnem času. Zelo dobro poznajo našo skupino in poslovanje, ter nas tako z lahkoto vodijo skozi zapletene pravne primere.” – IFLR 1000 (M&A)

 

“Odlični in izkušeni strokovnjaki na M&A področju. Zelo so angažirani in vedno pripravljeni narediti dodaten korak več k zadovoljstvu stranke. Imajo odlične pogajalske spretnosti in razmišljajo izven ustaljenih okvirjev, da bi stranki zagotovili nove rešitve. Odlikujejo jih tudi dobre komunikacijske veščine, ki jih uporabljajo tako s svojo, kot tudi z nasprotno stranko. ” – IFLR 1000 (M&A)

 

“Imajo veliko sposobnost usmerjanja zapletenih pogajanj s strankami iz različnih kultur (Kitajska / Evropa). Vedno so bili na voljo in nam nudili veliko podpore pri vseh korakih projekta.” – IFLR 1000 (M&A)

 

“Naročnik je očitno cenil njihovo delo. Naša interakcija je bila strokovna, odlikuje jih dobro poznavanje skrbnih pregledov in pogodb o prenosu poslovnih deležev. Pripravljeni so raziskati različne možnosti za lažjo sklenitev posla. Dobra izbira za tako manjše kot tudi srednje velike transakcije. ” – IFLR 1000 (M&A)

 

“Zelo profesionalna in učinkovita ekipa” – IFLR 1000 (M&A)

 

“Odlična mešanica mladega, a izkušenega kolektiva z zelo inovativnimi rešitvami in profesionalnim pristopom.” – IFLR 1000 (Investicijski skladi)

 

Naše vrednote

Profesionalnost, discipliniranost in ambicioznost pri doseganju skupnih ciljev.

Integriteta – vedno smo iskreni do naših strank v vsem, kar delamo zanje in z njimi.

Iskanje novih priložnosti za naše stranke in izboljšanje njihovega poslovanja.

Timsko delo – iskanje rešitev s stalno komunikacijo znotraj naše ekipe ter z našimi strankami.

Odličnost – zagotavljanje najboljšega pravnega svetovanja z našim poznavanjem gospodarskih področij in inovativnim načinom razmišljanja.

Naša vizija

Naša vizija je postati vodilna odvetniška družba v Sloveniji in regionalnem okolju ter pri tem ohranjati visok nivo kakovosti ponujenih storitev, ki se odraža v mednarodni prepoznavnosti in uspešnih poslovnih partnerstvih.

Osredotočeni smo na zagotavljanje praktičnih, prilagojenih storitev našim strankam, pri tem sledimo modernim trendom, da postanemo vodilni na področju inovativnih pravnih rešitev.

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani