Telekomunikacije in IT

S kombinacijo mednarodnega in regionalnega regulativnega, tehničnega in komercialnega znanja lokalnim in globalnim strankam ponujamo pragmatične in specifične pravne nasvete, da se uspešno spopadajo z izzivi današnje hitro razvijajoče se mednarodne telekomunikacijske industrije.

V naši odvetniški pisarni poglobljeno poznamo komercialne in tehnološke vidike telekomunikacijske industrije in nenehno spremljamo dogajanje na trgu v slovenski regiji in področju jugovzhodne Evrope.

Našim strankam ponujamo širok spekter svetovanja o telekomunikacijah v zvezi z regulacijo, transakcijami in spori v različnih sektorjih, vključno z žično in širokopasovno povezavo, brezžičnim, satelitskim in internetnim ter elektronskim poslovanjem ter informacijsko tehnologijo. Naše stranke vključujejo ponudnike storitev, dobavitelje opreme, električne storitve in vlade.

Ekipa strokovnjakov se osredotoča tudi na druge vidike tehnološkega prava, vključno s sodnimi postopki na področju intelektualne lastnine, zaščito patentov in tehnologij, zaščito avtorskih pravic in vsebin, zaščito blagovne znamke in identitete, nepošteno konkurenco in naravoslovno znanostjo. Prav tako zagotavljajo tradicionalno pravno podporo, ki jo pogosto potrebujejo telekomunikacijske družbe.

 

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani