Gradbeništvo

Naši izkušeni odvetniki redno svetujejo domačim in tujim lastnikom, delodajalcem, izvajalcem, svetovalcem in subjektom javnega sektorja glede številnih pogodbenih in spornih zadev po vsej Sloveniji.

Naši strokovnjaki imajo izkušnje s svetovanjem gradbenih strokovnjakov, ki upoštevajo pravne interese naših strank in ekonomsko realnost posameznih projektov. Naše znanje je kolektivni produkt velike in raznolike baze strank, široke palete komercialnih, vladnih, industrijskih in stanovanjskih projektov ter naše sodelovanje v strokovnih združenjih in trgovinskih skupinah.

Za vas nudimo znanja pravnih pogajanj, posredovanja in zagovornih veščin pri pogajanjih o kompleksnih gradbenih dokumentih ali pri predložitvi zahtevkov in sporov, ki so potrebni za analizo in uporabo veljavne zakonodaje za številne kompleksne tehnične in dejanske zadeve, ki so značilne za vsak projekt.

Naša strokovna ekipa je delovala za razvijalce, gradbenike, inženirje, podizvajalce, dobavitelje, gradbenike, arhitekte, geodete, zavarovalnice in posameznike ter druge, ki se ukvarjajo s gradbenimi dejavnostmi.

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani