Varstvo osebnih podatkov

Zasebnost in varnost osebnih podatkov sta vedno bolj na udaru, zato nudimo storitve podjetjem, ki se soočajo z izzivi pri zaščiti informacij in regulacijo v zvezi z varovanjem osebnih podatkov.

Upoštevajoč GDPR vam lahko pomagamo pri reševanju zapletenih problemov in nevarnosti zlorabe podatkov, ki lahko za subjekte pomenijo visoke stroške, ki so povezani z zaščito pred temi napadi ter dragimi posledicami neskladnosti z regulativami na področju varovanja zasebnih podatkov.

Naši odvetniki združujejo izkušnje in poznavanje predpisov, ki zadevajo zasebnost in skladnost poslovanja, da lahko ustvarite poslovno strategijo, ki vas ščiti pred omenjenimi grožnjami. S strankami neprestano sodelujemo in jih tako seznanjamo lokalnimi in mednarodnimi predpisi  ter problematiko zasebnosti.

Nudimo storitve, ki vključujejo preiskovanje in reševanje sporov glede kršitev varnosti podatkov. Izvajamo temeljite ocene o vrsti in naravi kršitve in njenem obsegu. Naši pravniki pripravljajo tudi ustrezno dokumentacijo, obvladujejo krizno komunikacijo in pripravijo stranke za morebitne spore.

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani