Prevzemi in združitve

Ekipa naše odvetniške pisarne svetuje domačim in tujim strankam pri vseh oblikah prevzemov in združitev v vseh industrijskih sektorjih. S skrbnim pregledom, inovativnimi rešitvami, hitrim svetovanjem in individualno obravnavo olajšamo vse izzive, ki se pojavijo v postopkih prevzemov in združitev. Usmerjamo vas skozi vsa pogajanja in vam pomagamo skozi celoten proces.

S poznavanjem lokalnega prava ima naša pisarna ugled pri ravnanju z najbolj kompleksnimi transakcijami na vseh gospodarskih področjih.

Naši strokovnjaki prinašajo strokovnost, pozornost do podrobnosti in ustvarjalno reševanje problemov za vsako stranko. Našo ekipo sestavljajo odvetniki iz različnih področij, da zagotovimo celovito storitev in izvedbo transakcij. Brez težav in učinkovito izvajajo najbolj zapletene transakcije.

Svetujemo tudi upravnim odborom, nadzornim svetom, skupščini in delničarjem pri številnih vprašanjih upravljanja podjetij. Obseg naših izkušenj zagotavlja, da se transakcije nemoteno obdelujejo z znanjem o najnovejših dejavnikih, ki vplivajo na strukturo transakcij in pogajanj.

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani