Dobrodošli v odvetniški pisarni Sibinčič Novak & Partnerji!

Z veseljem sporočamo, da je ustanovljena Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji o.p. d.o.o. 

Družba je nastala z oddelitvijo od Odvetniške družbe Sibinčič Križanec Novak o.p. d.o.o., s katero smo delili bogate izkušnje in strokovno znanje, sedaj pa partnerji Jan Sibinčič, Matic Novak in Nina Čuden stopamo na novo pot.

Še naprej se bo naša odvetniška praksa osredotočala na izzive gospodarskega prava: od vseh oblik nakupov in prodaj podjetij, statusnih preoblikovanj do prevzemov, mednarodnih transakcij in financiranja gospodarskih podjemov. Za vas bomo nadaljevali s strokovno podporo pri razvoju poslovne dejavnosti in izvedbi poslovnih prestrukturiranj, pri čemer se opiramo na globoko razumevanje gospodarskega, delovnega in nepremičninskega prava ter prava intelektualne lastnine. Tudi v bodoče vam bomo zagotavljali profesionalno zastopanje v sodnih in upravnih postopkih, kakor tudi v postopkih alternativnega reševanja sporov.

Z novimi kadrovskimi okrepitvami z velikim navdušenjem stopamo na novo pot. Naš kolektiv smo pomembno okrepili z dr. Anjo Strojin Štampar, odvetnico specialistko za civilno in gospodarsko pravo in izredno profesorico prava, z dolgoletnimi izkušnjami v gospodarstvu in odvetniški praksi. Kmalu pa se bo naša ekipa razširila že z odvetnikom Janom Lukšičem, odličnim strokovnjakom s področja delovnega prava in prava intelektualne lastnine. Poleg pripravnika Jana Bojovića sta se nam pridružili tudi izjemni mladi kolegici Hana Šušteršič in Nina Jasenc Lenček, ki sta izkušnje v odvetništvu že nabirali, prav tako pa se nam je pridružila vodja pisarne Kristina Schoss. Kristina je vrsto let, vse od njene ustanovitve, sodelovala v mednarodni odvetniški pisarni; tudi njene izkušnje so neprecenljive. Kmalu pa bo našo ekipo povečal še odličen strokovnjak s področja delovnega in prava intelektualne lastnine. Z veseljem vam  ga predstavimo v kratkem. Prepričani smo, da vam skupaj lahko ponudimo pravne storitve na najvišji ravni in se skupaj z vami soočimo z najzahtevnejšimi pravnimi izzivi.

 

Integriteta – strokovnost – odličnost.

 

Naša skupna vizija je ostati vodilna odvetniška družba v Sloveniji in širši regiji ter pri tem ohranjati najvišjo raven kakovosti storitev.

Člani ekipe verjamemo v profesionalnost, discipliniranost in ambicioznost pri doseganju skupnih ciljev. Še naprej bo naša osrednja vrednota iskanje novih priložnosti za vas in pomoč pri izboljšanju vašega poslovanja. Odličnost je naše vodilo pri vsem, kar počnemo, pri čemer naše poznavanje gospodarskega okolja in inovativni pristopi služijo kot temelj za zagotavljanje vrhunskih pravnih storitev.

Obiščete nas lahko v naših novih poslovnih prostorih na naslovu Dalmatinova 8 (2. nadstropje) v Ljubljani, dosegljivi pa smo tudi na elektronskem naslovu office@sn-p.si  ali na telefonski številki 01 234 7660. Člane naše ekipe lahko kontaktirate tudi neposredno na e-naslove in telefonske številke, objavljene na naši spletni strani www.sn-p.si.

Veselimo se novih priložnosti in novih sodelovanj!

 

Ekipa odvetniške pisarne Sibinčič Novak & Partnerji

SORODNE OBJAVE
Uvrstitev na lestvico Legal 500

Uvrstitev na lestvico Legal 500

Z veseljem sporočamo, da je odvetniška pisarna Sibinčič Novak & Partnerji ponovnouvrščena na lestvico vodilnih odvetniških pisarn v Sloveniji po…

Preberi več
Naše pravno znanje in povezave širimo prek meja.

Naše pravno znanje in povezave širimo prek meja.

Odvetniška pisarna Sibinčič Novak & Partnerji se je včlanila v Mackrell International Legal Network, globalno mrežo odvetniških pisarn, specializiranih za vsa…

Preberi več
Chambers and Partners je uvrstil Sibinčič Novak & Partnerji med najboljše odvetniške družbe v Sloveniji!

Chambers and Partners je uvrstil Sibinčič Novak & Partnerji med najboljše odvetniške družbe v Sloveniji!

Ponosno sporočamo, da smo bili pri Chambers and Partners v Global Guide 2024 rangirani  kot ena izmed enajstih najboljših odvetniških…

Preberi več

Naslov:

Odvetniška družba Sibinčič Novak & Partnerji
Dalmatinova ulica 8
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Podatki o družbi:

Osnovni kapital 10.560 EUR

Matična številka: 9575782000

ID DDV: SI68184093

Okrožno sodišče v Ljubljani